Wie is Anne, wie is Anika

Anne

Anne podotherapie is opgezet door Anne van de Wijdeven. Anne is geboren en getogen in Schijndel, en in 2001 afgestudeerd als allround podotherapeut. De afgelopen decennia heeft zij ervaring opgedaan binnen praktijken in Schijndel en daarbuiten. De 20 jaar werkervaring combineert ze met de kennis omtrent de biomechanica van ons bewegingsapparaat. Hierdoor voert Anne ook met regelmaat second opinions uit.

Ieder onderzoek wordt ondersteund door de gegevens van drukmeetmat en opnames van high speed carmera’s. Indien nodig maakt Anne gebruik van echografie. Op die manier kan ze iedere patiĆ«nt de best mogelijke zorg geven.

 

Anika

Anika is in 2007 afgestuurd als all-round podotherapeut. Sinds 2010 is ze ook manueeltherapeut Utrechtse School. Deze combinatie van podo- en manuele therapie is voor haar in de praktijk heel waardevol gebleken. Naast docent zijn aan de opleiding podotherapie van Fontys te Eindhoven is Anika ook werkzaam geweest, oa samen met Anne, in verschillen podotherapie praktijken.

Door haar studie manueeltherapeut is Anika biomechanisch zeer goed onderlegd. Deze kennis combineert ze dan ook feilloos met de gegevens die uit de drukmeting naar voren komen waarna ze dit om weet te zetten in een goed onderbouwd therapieplan.