Tarieven, verwijzing en vergoeding

Verwijzing

Voor podotherapie hebt u geen verwijzing nodig van de huisarts. U kunt ons dus direct benaderen voor het plannen van een afspraak.

 

Vergoeding

Podotherapie wordt door de meeste verzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed vanuit de aanvullende verzekering, en gaat dan ook niet ten koste van uw eigen risico. Bekijk hier het vergoedingenoverzicht of neem contact op met uw zorgverzekeraar.

 

Tarieven
Om de kosten voor u overzichtelijk te houden, hebben we drie therapiepakketten samengesteld. Deze drie pakketten zijn gebaseerd op de meest gebruikte categorieën in podotherapeutische zolen:

  • Gezond & gangbaar: de meest gangbare zolen voor alledaags gebruik
  • Sport & speciaal: speciale zolen voor sport-, wandel- en veiligheidsschoenen
  • Dun & duurzaam: onze innovatieve 3D-zolen

 

U ontvangt uw rekening van Infomedics
In onze praktijk geven wij u graag alle aandacht en goede zorg. Daarom werken wij samen met Infomedics voor het versturen en innen van onze rekeningen. Dit betekent dat u een rekening voor de zorg krijgt van Infomedics. Klik hier voor meer informatie.

Pakket

Gezond & gangbaar

€ 293,50

Inbegrepen zijn: eerste onderzoek en analyse*, één paar gezond- en gangbaar podotherapeutische zolen voor alledaags gebruik en een half jaar onbeperkt gebruikmaken van onze diensten.

Pakket

Sport & speciaal

€ 298,50

Inbegrepen zijn: eerste onderzoek en analyse*, één paar sport- wandel-, of veiligheids-podotherapeutische zolen en een half jaar onbeperkt gebruikmaken van onze diensten.

Pakket

Dun & duurzaam

€ 373,50

Inbegrepen zijn: eerste onderzoek en analyse*, één paar 3D-geprinte podotherapeutische zolen en een half jaar onbeperkt gebruikmaken van onze diensten.

Bent u benieuwd welk pakket het beste bij uw wensen en situatie past? Lees hier meer over onze podotherapeutische zolen, bespreek het met ons tijdens uw intakegesprek of neem contact met ons op.

Halfjaarlijkse controles voor kinderen t/m 12 jaar vallen binnen de pakketprijs.

Veel voorkomende tarieven zijn:

• Podotherapeutische zolen Gezond en Gangbaar: € 154,50
• Podotherapeutische zolen Sport en Speciaal: € 159,50
• Podotherapeutische zolen Dun en Duurzaam € 234,50
• Onderzoek biomechanisch meten: € 104,50
• Consult nazorg: € 34,50 (onderdeel van het pakket)
• Jaarlijkse controle: € 64,50
• Aanvullend echografisch onderzoek: € 34,50
• Maatslipper/sandaal € 310,-

(*) Onder het eerste onderzoek valt: intakegesprek, dynamische en statische drukmeting incl. analyse, filmopname incl. (hard-)loopanalyse, functioneel lichamelijk onderzoek, statische afdruk van de voeten, (sport-)schoeninspectie en advies, klacht-gerelateerd advies, indien nodig multidisciplinair overleg en doorverwijzing incl. rapportage, uitleg en overleg over het therapieplan.

Anne podotherapie is opgenomen in het Kwaliteitsregister Paramedici en lid van de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten.