Samenwerking

‘Schoenmaker, blijf bij je leest’, dat is onze vuistregel bij de samenwerking die wij aangaan met anderen. We richten ons dus op onze eigen kracht, en zoeken waar nodig de samenwerking met andere specialisten, zoals de (kinder)fysiotherapeut, manueel therapeut, oefentherapeut mensendieck of huid- en oedeemspecialist.

Wanneer we tijdens ons onderzoek de expertise van onze collega’s in willen zetten, leggen we direct contact. Indien mogelijk lopen we even bij de betreffende collega binnen voor overleg. Daarnaast wisselen we informatie uit door het veilig versturen van ons onderzoeksverslag met aanvullende hulpvraag. Onze collega’s weten dan precies wat de situatie is en waar hun expertise verwacht wordt.

Zowel in de sportwereld als in het dagelijks leven, is het belangrijk om (sport-)schoen- en materiaalkennis te combineren met bewegingsanalyse en kennis van de klachten. Daarom adviseren wij u graag over bijvoorbeeld de aankoop van de juiste wandel- veiligheids- sport- of dagelijkse schoenen. Indien nodig begeleiden we u hier ook in. In de wielersport is de juiste fietsafstelling van groot belang om blessurevrij te kunnen sporten. Ook op dit vlak hebben we contacten met mensen die de juiste kennis in huis hebben om u deskundig verder te helpen.

Door nauw samen te werken met andere gespecialiseerde professionals, kunnen we u als patiënt altijd de beste zorg bieden.

.

samenwerking-annepodotherapie