Samenwerking

Anne podotherapie is gevestigd in het pand van Topfysiotherapie aan de Hertog Jan II-laan in Schijndel. Daar werken we onder één dak samen met fysiotherapeuten, een kinderfysiotherapeut en een manueel therapeut. Daarnaast werken we indien nodig nauw samen met huidtherapeuten, oefentherapeuten, Echocentrum Schijndel en een orthopedisch schoenmaker.

Veiligheidsschoenen

Wanneer podotherapeutische zolen in een veiligheidsschoen gedragen worden, horen deze gecertificeerd te zijn. Door de samenwerking met veiligheidsschoen fabrikant ‘Emma’ kunnen wij hiervoor zorgen.  Samen met u zoeken we naar de schoen waar uw voeten om vragen en zorgen voor een passende podotherapeutische zool. De certificatie van dit pakket regelen wij voor u.

Onze visie op samenwerking

‘Schoenmaker, blijf bij je leest’, dat is onze vuistregel bij de samenwerking die wij aangaan met anderen. Wij geloven dat een patiënt het meeste baat heeft bij behandeling door een gespecialiseerde therapeut. Daarom richten wij ons volledig op het specialisme podotherapie, en verwijzen we indien nodig door naar onze partners. Door nauw samen te werken met andere gespecialiseerde professionals, kunnen we u als patiënt altijd de beste zorg bieden.