Podotherapie voor sporters

Sporten met een blessure is vervelend: pijn is oncomfortabel en bovendien kan een klacht uw sportieve prestaties negatief beïnvloeden. Anne podotherapie is gespecialiseerd in podotherapie voor sporters. Bij het behandelen van uw sportblessure werken we altijd samen met de sport fysiotherapeut. Daar waar de sportfysiotherapeut de blessure behandeld kijkt de podotherapeut naar de oorzaak hiervan. Wij zien het lichaam als een keten: alle onderdelen ervan hangen samen, met uw voeten als basis. Beperkingen, klachten en standafwijkingen in uw voeten kunnen dus ook leiden tot terugkomende blessuren in uw knie, heup en rug. En vice versa. Ons streven is daarom altijd de oorzaak van uw klachten te achterhalen, zodat we uw klachten structureel kunnen oplossen.

Ons streven is daarom altijd de oorzaak van uw klachten te achterhalen, zodat we uw klachten structureel kunnen oplossen. Vaak gebeurd dit dmv het aanmeten van een paar passende podotherapeutische sportzolen.

Gratis sport inloopspreekuur

Om de sporter zsm van dienst te kunnen zijn houdt Anne in samenwerking met Topfysiotherapie Schijndel op maandag van 17.00uur tot 18.00uur een gratis inloopspreekuur.