Podotherapie voor in sport-, wandel-, of veiligheidsschoenen

Podotherapie voor sporters

Bewegen is goed voor lichaam en geest. Of u kiest voor een wandeling of duursport, dit met een blessure is vervelend: pijn is oncomfortabel en bovendien kan een klacht uw (sportieve) prestaties negatief beïnvloeden. Anne podotherapie is gespecialiseerd in podotherapie voor sporters. Bij het behandelen van uw blessure werken we, indien nodig, samen met de sportfysiotherapeut. Daar waar de sportfysiotherapeut de blessure behandeld kijkt de podotherapeut naar de oorzaak hiervan.  podotherapeutische sportzolen.

 

Podotherapie voor wandelaars

Wandelen is een veelvoorkomende beweegvorm. Een op maat gemaakte podotherapeutische zool zorgt voor de juiste drukverdeling en voorkomt blaarvorming. Daarnaast is de juiste wandelschoen van invloed op de stabiliteit en het pijnvrij wandelen. Bij Anne Podotherapie krijgt u ook advies over- de voor u meest geschikte wandelschoenen.

 

Podotherapie voor in veiligheidsschoenen

Als u op maat gemaakte inlegzolen in je veiligheidsschoenen draagt, vervalt de aansprakelijkheid van de schoenproducent. Het afgegeven CE-certificaat op de schoen vervalt en u draagt strikt genomen geen veiligheidsschoenen meer. U bent dan zelf aansprakelijk voor de gevolgen van ongevallen. Bij Anne podotherapie kijken we samen met u naar het risico dat u loopt en of het mogelijk is een certificaat te leveren bij uw inlegzolen.

Gratis sport inloopspreekuur

Om de sporter zsm van dienst te kunnen zijn houdt Anne in samenwerking met Topfysiotherapie Schijndel op maandag van 17.00uur tot 18.00uur een gratis inloopspreekuur.